Project Description

  APPLE OFFICE

Get a free quote

OVERVIEW

This project was specifically designed for the Apple Office’s lounging area. The team at the Apple Office asked for an immaculate, sophisticated monochromatic design with preserved moss. They also wanted a variation of colors.

With these requests in mind, our team of expert designers at Greenleaf IPS created “The Box.” Imagine flying over the forest, looking down, and seeing a variety of beautiful green trees – That is what inspired our team during the design process.

Both moss walls have metal frames and are 5 ft x 25 ft and 5 ft x 20 ft.

We are proud to have worked with the Gensler Architectural Firm to bring Apple’s vision to life!

Project Details

CLIENT

APPLE OFFICE

PROJECT TYPE

Commercial

Categories

Explore Recent Work

Here at Greenleaf IPS, we’ve had the pleasure of working with clients like the
San Diego Airport, Sea World, UCSD and Kaiser Permanente. Head over to our Featured section to view
our most favorite projects.

VIEW PROJECTS